چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
محقق داماد - کاردینال مولر

حوزه / در ملاقات آیت اله محقق داماد با کاردینال مولر رییس مجمع دکترین ایمان واتیکان تاکید شد: پارلمان های اروپائی نباید به بهانه دفاع از حقوق انسان ، تفکر هم جنس گرائی را ترویج نمایند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، آیت الله سید مصطفی محقق داماد استادحوزه ودانشگاه و رییس علوم اسلامی فرهنگستان علوم، که برای شرکت در سومین اجلاس گفتگوی رهبران مذهبی اسلام و مسیحیت به واتیکان سفر نموده است با کاردینال مولر رئیس مجمع دکترین ایمان دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار اهمیت توجه به خانواده از دیدگاه اسلام و مسیحیت ، انتقاد از ترویج تفکر همجنس گرائی در غرب، ضرورت توجه به طبیعت و ذات خلقت انسانی ، زندگی مشترک مشروع به صورت زن و مرد ، جایگاه حضرت مریم (ع)  و حضرت عیسی  (ع) در اسلام و قرآن ، سقط جنین از دیدگاه اسلام و مسیحیت کاتولیک ، خطر گروه های تکفیری ، افراط گرائی و خشونت در منطقه خاورمیانه ، اقدامات خشونت آمیز گروه های تندرو در جهت  تخریب ادیان و  تاثیرمنفی آن در برداشت از چهره اسلام در غرب ، مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

در این ملاقات، ضمن انتقاد از رواج تفکر هم جنس گرائی بر موضوعات زیر تاکید شد :

  • خداوند انسان را به صورت زن ومرد آفرید . نظام خانواده متشکل از زن ومرد ، مطابق با طبیعت ، خلقت ، ذات و روح انسانی است . ازدواج زن ومرد در بین تمام ادیان ومذاهب ، امری پذیرفته شده است و هر نوع رابطه ای غیر از آن نظیر هم جنس گرائی ، امری مذموم ،  غیر اخلاقی و غیر انسانی است که به انحراف انسان از مسیر اصلی خلقت ، نابودی نظام خانواده  و جامعه منجر می شود.
  • مفهوم خانواده از ابتدای خلقت انسان ، به صورت رابطه مشروع بین زن ومرد  ، نه دو جنس یکسان بوده است و هم جنس گرائی حتی در بین حیوانات نیز وجود ندارد.
  • سازمان های بین المللی و برخی پارلمان های اروپائی نباید به بهانه دفاع از حقوق انسان ، تفکر هم جنس گرائی را ترویج نمایند.
  • رشد و تکامل یک کودک در پناه تقویت نظام خانواده طبیعی و نه غیر طبیعی  تعالی می یابد و لذا کودکان و فرزندان جامعه حق دارند که در یک خانوداه متشکل از پدر و مادر و نه در بین یک زوج هم جنس گرا رشد یابند.

در این دیدار همچنین خطر گرو های تکفیری ، ریشه های افراط گرائی و خشونت در منطقه خاورمیانه ، اقدامات خشونت آمیز گروه های تکفیری و داعش و آثار مخرب آن بر تصویر چهره اسلام در غرب مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

مجمع دکترین ایمان از مجامع مهم شورای پاپی است و زیر نظر مستقیم پاپ فعالیت می نماید. سابقه فعالیت این مجمع از سال 1452 میلادی و در دفاع ا زنظام کلیسا درمقابل انحرافات تشکیل شده است.

وظایف مجمع دکترین ایمان بررسی بیانیه های صادره توسط نهادهای مختلف واتیکان از جهت تطابق آن با مسائل اعتقادی و تعقیب تخلفات واقع شده در حوزه کلیسا  است.

پاپ قبلی ، بندیکت شانزدهم قبل از سمت پاپی ، سال ها رئیس مجمع دکترین ایمان بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha